Букети за Хелоуин украса

Букети за Хелоуин

Хелоуин наближава и ако обичате да украсявате дома си за този празник, вероятно се чудите на какви цветя да заложите.  В днешната статия ще ви дадем няколко идеи, с чиято помощ да създадете необходимата мистериозна енергия.

Черни рози Baccara

Букети за Хелоуин украса - черна розаЗа тъмно и мистериозно докосване помислете дали да не използвате рози Black Baccara във вашите букети за Хелоуин. Този сорт роза е стар специален сорт, който има кадифени, тъмночервени венчелистчета. Това е една от най-тъмните рози в света и ще бъде перфектен подарък за някой специален човек, както и за украса.

Тези рози се предлагат в много различни аранжировки и са отличен избор за букет за Хелоуин. Наситеният червен цвят е особено впечатляващ, когато се комбинира с боядисани черни тикви, паяжини или черно-бели декорации за Хелоуин. Можете дори да боядисате розите си, за да съответстват на вашата тема за Хелоуин!

Оранжеви рози

Букети за Хелоуин украса - оранжеви розиАко търсите букет цветя за Хелоуин, помислете за оранжеви рози. Те идват с богата история и имат дълбоко символично значение. Много хора свързват червените рози с любовта, но оранжевите рози могат да бъдат и по-фин любовен символ. Ако търсите идеалния начин да покажете своята признателност към някого, изберете оранжеви рози.

Тези живи рози са чудесен начин да изразите своята благодарност, ентусиазъм или гордост. Можете също така да изпратите оранжева роза на някой, който се бори с болест или работи усилено, за да постигне цел. А и имайки предвид, че оранжевото е основният цвят на Хелоуин, тези рози са направо задължителни.

Лилави далии

Букети за Хелоуин украса - лилави далииЛилавите далии за букети за Хелоуин са чудесен избор за есенни цветни аранжировки. Тези цветя са родом от Мексико, където все още растат диви по планинските склонове. Те са красиви в есенни цветни аранжировки и придават пълнота и текстура. Далиите са добри и за рязани цветя за аранжировки. Далиите имат сложно преплитане на венчелистчета и правят удивително допълнение към букетите.

Лилавите далии са отлични за флорални аранжировки и са много гъвкави. Те са популярно цвете за флорални аранжировки и могат да бъдат поръчани онлайн. Далиите са не само красиви, но и символ на промяна, креативност и вътрешна сила. Викторианците са ги използвали като символ на любов и отдаденост, а днес те често се използват като празнично цвете.

Лилия Кобра

Букети за Хелоуин украса - Лилии КобраЛилиите от сорт Кобра могат да станат страхотни централни елементи за букети за Хелоуин. Тези цветя имат червени елементи, които приличат на пипала, което ги прави идеални за този тип аранжировка за Хелоуин. Най-добрият начин да използвате тези цветя е да ги сдвоите с големи клони, за да добавите размер и фактор на страх. Можете също така да комбинирате тези цветя с рози, които имат тъмни цветове, като черно, за да придадете на вашия букет призрачен вид.

Лилиите Кобра са подобни на венерината мухоловка, но изглеждат много по-страшни. Лилавите и червени петна на цветето приличат на змийски зъби и раздвоен език. Ботаническото име на това цвете е Darlingtonia californica.

В случай, че вече сте избрали цветята за вашия хелоуински букет, можете да ги поръчате с един клик от Top Flowers – един от най-предпочитаните цветарски магазини в страната.