Какви стелки за коли да изберем според сезона, съвети от Mr. Bricolage

стелка за кола

Както трябва да проявяваме висока отговорност при техническата поддръжка на автомобила, така трябва да подходим по същия начин и спрямо визията на колата си. Нейният външен вид показва какво е отношението ни към собствеността ни, като някои водачи се грижат с изключителна педантичност за интериора и екстериора на превозното средство.

Почти задължително е да имаш автомобилни стелки за коли, които могат да бъдат гумени, мокетени, тип леген, универсални и др. В онлайн магазин Бриколаж подобаващо ще те посрещнат голям асортимент подложки за кола, които могат да бъдат твои и срещу сносна сума пари.

Задължителни ли са стелките за автомобил

Ако искаш да запазиш фабричната облицовка в купето, да, определено е добре да подсигуриш автомобила си и със специални стелки, които се избират според модела и марката кола, но могат да се открият и в универсални размери, които не поставят никакви ограничения по отношение на безпроблемното поставяне в автосалона. След като вече си се сдобил с подходящ вид стелки, е добре да знаеш и с какво те ще допринесат за комфорта ти по време на път. Приготви се за следното:

  • Много по-чист и спретнат автоинтериор;
  • Добро ниво на хигиена, дори през по-дъждовните месеци от годината;
  • Запазване целостта на фабричния мокет в колата;
  • Анти-хлъзгащ ефект, който е от огромна полза по време на шофиране;
  • По-голяма естетика в купето и др.

Сега вече знаеш защо е добре да си набавиш силиконови и мокетени стелки за автомобил. Поръчай ги от магазин Бриколаж и плати по-малко от очакваното.

спирачка и постелка

Как да ги изберем според сезона

През лятото времето е предимно сухо, но през есента и зимата нещата далеч не стоят по същия този начин. Тогава се наблюдават интензивни дъждове и снеговалежи, които на свой ред се свързват с кал, вода, пясък и боклуци, които съвсем лесно можем да внесем и в колата си. За да ограничим разпространението на мръсотията из целия автосалон, е редно да поставим на пода качествени автостелки, които при мокро време е желателно да са гумени. Ще успеем да постигнем високи нива на чистота и с мокетените, но те са по-удачни за топло време, когато валежите са в минимални количества.

Кои се харесват най-много от шофьорите

Оригиналните единични и двойни стелки за коли са винаги по-предпочитани от всички останали, защото те се отличават с индивидуалния си дизайн и с високото си качество, което си личи отдалеч. Ако искаш най-доброто за своя автомобил, избери точно тях, но няма да сгрешиш и ако заложите на някое от останалите решения в Бриколаж. Изборът е изцяло твой.