Какви видове плюшени играчки ще намерите в Raya Toys

плюшени играчки

Играчките от плюш са любимо средство за забавление за малки, а за големите - топла прегръдка в студената нощ. Те се харесват от всекиго, като тази тенденция ще се запази за вечни времена. Както в миналото, така и днес хората предпочитат изделията от плюш за подарък, също както и за декорирането на дома. Изберете онлайн магазин Raya Toys и страхотните плюшени играчки, които са налични в малки и големи размери. Зарадвайте детето си или любим човек с невероятна пухена изненада!

Какви са видовете плюшени играчки

В магазин Raya Toys ще откриете най-различни видове изделия от плюш, доста от които биха могли да бъдат и персонализирани. Така подаръкът Ви ще бъде оригинален и различен от всички останали, а поднесената емоция неповторима.  Изберете модели играчки от плюш, които са напълно подходящи за възрастта на Вашето дете, също както и изцяло съобразено с конкретния повод - рожден ден, Коледа, кръщене, раждане на дете, любовна изненада и др. 

В Raya Toys Ви очакват уникални серии с пухкави предложения, на които дори и възрастните не могат да устоят:

  • Животни;
  • Кукли от плюш;
  • Меки възглавници и одеяла;
  • Латерни за бебета и др.

Качествени материи, прецизна изработка и закачлив дизайн - решенията на Raya Toys са единствени по рода си, а много деца и възрастни вече са се уверили в това. Направете същото и Вие, избирайки подходящо изделие от плюш, с което да усмихнете детето си, изненадате любимия човек или приветствате новороденото с най-милата и топла изненада. 

За кои възрасти са подходящи

Бебета, малки деца, юноши и възрастни - плюшените животни се харесват от абсолютно всички, защото те носят приятни емоции, които никой не може да отрече. Можете да поднесете изделието от плюш като подарък за специален повод, а можете просто да декорирате дома си с него. И в двата случая ще постигнете желаните резултати, които са свързани с много усмивки, затрогващи спомени и уютна атмосфера у дома.

Как да ги почистваме

Прането на плюшените играчка е неизменна част от тяхната поддръжка. За да сте спокойни, че детето Ви няма да има досег с прах, микроби и друг вид мръсотия, е желателно редовно да ги перете, като предварително отстраните батериите (ако има такива) и пластмасовите компоненти, които позволяват тяхното премахване. Ако са налице петна, е добре да бъдат третирани със специални препарати, които не са токсични. Сухото почистване е също добра опция, когато плюшеното изделие от плюш не може да се хигиенизира по друг начин.