Кои са най-добрите летни гуми

ваканция на път с добри летни гуми

Водачите на леки коли са наясно с всички изисквания за тяхната поддръжка, които не се изчерпват с извършването на диагностика в оторизиран сервиз и подмяната на дефектиралите части. От значение е и това какви гуми сме избрали за превозното средство, като колкото по-качествени са те, толкова по-голяма ще е и безопасността ни на пътя.

Когато настъпи зимата, летните колела се подменят със зимни, като това е задължително и неотменимо условие за шофьора! Ако той не спази това изискване, не само ще бъде глобен, но и ще застраши сериозно сигурността си по време на движение.

Защо е важно да имаме летни гуми

Летните колела на свой ред е също добре да бъдат и навреме поставени, за да осъществят добро ниво на сцепление на колата с пътната настилка. През лятото температурите са високи, което води след себе си необходимостта от поставянето на гуми със специална за целта шарка. Тя се отличава с по-голяма гладкост от тази на зимните видове, също както и с устойчив на горещини каучук. Изберете летни гуми онлайн и ги поставете, когато температурите са трайно положителни, а зимата е отдавна зад гърба ни.

летните гуми трябва да са качествени за да издържат на летните пътувания

Кои са най-добрите

Счита се, че автогуми със странична шарка биха осигурили най-доброто сцепление, също както и ниски нива на странични шумове. Изборът на нови гуми трябва да лежи на критерии като качество и бранд. За най-добри предложения се определят летните гуми на марки като:

  • Мишелин;
  • Дънлоп;
  • Пирели;
  • Континентал;
  • Фулда и др.

Извършете смяна на зимните автоколела с летни, избирайки подходящите за джип или лека кола размери, които в онлайн магазин Медина Мед са налични в 13,14, 15, 16, 17, 18, 20, 21 и 22 цола. Не поставяйте в риск сигурността си по време на път и направете всичко, което се изисква от Вас като водачи. Изборът на качествено автогуми е първата крачка към това.

Откъде да ги купим

Много шофьори се чудят на кой магазин за авточасти, консумативи и аксесоари да заложат, за да бъде техният срок на експлоатация точно толкова дълъг, колкото и продажните им цени вещаят. Известни марки, разнообразие от предложения и оптимални гаранционни срокове дори и за стоките втора употреба - нима това не е мечтата на всеки собственик на МПС?

Ако и Вие търсите идеалното съотношение между цена и качество, обслужване и коректна доставка, заложете на магазин Медина Мед и поръчайте автогуми за лятото, с които да преоткриете движението в града и извън него. Пътувайте в пълна безопасност и в най-голямо удоволствие при това - време е да купите автомобилни колела сега!