Идеалната баня: елегантни примери за бани с черни плочки

Магазин Керамо

Черните плочки често се смятат за смел избор за банята, но при правилен подход те могат да се използват чудесно. Ако смятате да използвате черни плочки в банята си и имате нужда от вдъхновение, разгледайте тези примери за бани с черни плочки. Те може би ще ви помогнат да видите този нетрадиционен цвят в нова светлина! Черното е необичаен нюанс за банята, но замислете се: какво по-добро място да покажете тъмната си страна? Освен това, помислете за него като за начин да се откроите от тълпата. Черните плочки са вечни и никога няма да излязат от мода. Има и много практични причини за избора на черни плочки вместо друг цвят.

Черното отива на всичко

Ако наистина искате да сте сигурни, че черните ви плочки изглеждат страхотно, уверете се, че отиват на всичко! Като се започне от пода и се стигне до тавана, всички плочки трябва да са в един и същи цвят. Това ще помогне за унифициране на помещението и ще го направи да изглежда по-стилно. Има много начини, по които можете да вградите черни плочки в банята, но трябва да се уверите, че те стигат до тавана, за да изглежда помещението по-балансирано. Когато избирате цвят за банята си, може да ви се стори, че черното е твърде наситено за такова малко пространство. Ако обаче използвате правилния вид черни плочки и изберете подходящите аксесоари, банята ви ще изглежда стилна и елегантна.

Малкото пространство не трябва да се усеща като тясно

Ако банята ви е доста малка, не искате да се чувствате още по-тясно. Трябва да се възползвате максимално от пространството, с което разполагате, като изберете подходящите плочки. Черните плочки са чудесен вариант, ако разполагате с малко пространство, тъй като са тъмен цвят, който не привлича прекалено много внимание към себе си. Ако разполагате с малко пространство, помислете за използването на плочки в по-светъл цвят. Това ще направи помещението по-просторно и отворено. Освен това не забравяйте, че могат да се използват и други цветове и текстури, за да изглежда стаята по-голяма. Черните плочки в малка баня ще направят помещението да изглежда по-тъмно, което може да го накара да се почувства по-малко. Уверете се, че използвате правилния тип черни плочки, така че банята ви да изглежда по-голяма, а не по-ограничена.

Направете банята си по-голяма

Тъмните плочки правят помещението да изглежда по-малко, докато по-светлите плочки ще го направят по-голямо. Например, ако имате малка баня, помислете за използването на по-светли плочки, за да изглежда по-голяма. Ако имате голяма баня, можете да използвате плочки за баня в тъмен цвят или черни. Това ще направи помещението да изглежда по-малко, което е идеално, ако разполагате с малко пространство. Независимо дали имате голяма или малка баня, можете да използвате цвета на плочките, за да създадете точната атмосфера, която искате. Черните плочки са смел и драматичен избор. Ако обаче използвате правилния вид плочки, те могат да направят банята ви да изглежда толкова стилна и елегантна, колкото и дневната или спалнята.