Какво да търсите в един хотел, за да сте сигурни в качеството на почивката си?

хотел

Отсядането в добър хотел по време на пътуване наистина може да има голямо значение за вашето преживяване. И разбира се, в настоящата ситуация най-важното нещо, което трябва да попитате хотела, е какви специални мерки предприема. Сериозно ли се отнасят към нещата и спазват ли местните указания?

Но освен това има и някои други неща, на които трябва да обърнете внимание, когато резервирате хотелска стая. И колкото повече време прекарваме в пътувания (или може би просто колкото повече остаряваме?), толкова по-взискателни ставаме към хотелите, които избираме да резервираме.

Не бързият wi-fi или вкусната закуска са най-важни. Вместо това пътниците се интересуват много повече от чистотата и приветливостта. Затова, преди да резервирате следващото си пътуване, вижте тези няколко неща, които според пътуващите допринасят за перфектния престой в хотела и перфектната хотелска стая.

За пътуващите чистият хотел и чистата хотелска стая са най-важни

Нищо не е по-хубаво от това да се прибереш в красива и удобна хотелска стая след цял ден обикаляне. И тук, трябва да споделя, че при едно от последните ми пътувания със семейството ми в Сливен, попаднах на хотел, който напълно отговаряше на това изискване, но и много повече дори, но за него ще разкажа след малко. 

Повече от всички удобства, които хотелът предлага, пътниците се интересуват от това колко приятелски настроен е персоналът.

СПА преживяване

Фактът, че дружелюбността на персонала играе толкова важна роля за удовлетвореността на гостите, показва, че като присъщо социални същества обичаме да бъдем посрещани с усмивка и да разговаряме. Това ни кара да се чувстваме добре дошли, именно с такова отношение впечатляват в хотела, за който вече споменах. И тук, ще трябва да ви кажа повече за него- става дума за хотел “Monte Vedetta” в Сливен (вижте сайта им https://montevedetta.com/), където още на влизане, се чувстваш като у дома, заради отношението, което има персоналът към гостите.

В допълнение на това, спа хотелът предлага редица малки удоволствия, с които да се поглезиш, по начин, който те кара да се чувстваш много специален. 

Следващото нещо, на което много държат хората при пътуване, а да си призная и аз самата е удобното легло. Това всъщност е едно от нещата, които очаквам с най-голямо нетърпение, когато се настанявам в хотелската си стая: да изпробвам леглото.

Нищо не може да се сравни с голямо и удобно легло, което ви кара да искате да останете в хотелската стая цял ден, в “Monte Vedetta” попаднах на легло, което буквално исках да взема и у дома.

Престой за нашия бюджет

Разбира се, никой не обича да плаща твърде много за хотелската си стая (или за каквото и да било друго). Така че фактът, че доброто съотношение между цена и качество е важен фактор при оценяването на престоя в хотел, за мен е напълно логичен. Именно по тази причина, смятам, че ако ви предстои пътуване в Сливен, можете спокойно да се доверите на съвета ми и да отседнете в хотела, за който ви разказвам. Ще се убедите, че съотношението цена-качество е невероятно и определено си заслужава.